ایمنی در برابر زلزله و حریق، حمل آسان ، وزن سبک ، انعطاف معماری بالا، خواص عایق بندی حرارتی، صوتی و رطوبتی و تعمیرات و نگهداری آسان از مهم ترین مزایای این سیستم هستند
با متریال کناف با توجه به ساختار درخواستی مشتری راه حل های متفاوتی می شود ارائه داد . اساسا مصالح سقف و دیوار های ساختار خشک که توسط شرکت کناف ایران تولید می شود خواص عایق صوتی و حرارتی را دارند ، ولی بسته به الزامات و خواسته های مورد نظر پروژه دیتیل پیشنهادی متفاوت می باشد. و جهت ارتقاء و بهبود خواص عایق صوتی و حرارتی از مصالح عایق نظیر پشم سنگ و … به صورت ترکیبی استفاده می شود.
قبل از پاسخ به این سوال باید ببینیم که سقف کاذب در طول مدت بهره برداری قرار است در برابر چه نیروها و عواملی مقاومت نشان دهد .از این جهت پاسخ به این پرسش بسیارملموس می باشد. اما اگر بخواهیم بطور کلی به سوال فوق پاسخ دهیم ، سقف کاذب کناف با اجرای اصولی و مطابق منوال و استانداردهای شرکت کناف ایران بسیار محکم و مقاوم خواهد بود.سقف کاذب با رابیتس نیز از این نظر مقاومت مناسب را دارا می باشد
خیر – در سیستم کناف کلیه اتصالات پیچی خودکار و یا پیچ و رولپلاک و یا بصورت میخ با تفنگ های میخ کوب هستند .شاید پرسشی مطرح شود که آیا وزن سقف کاذب توسط چه اتصالی مهار می شود ؟ که در پاسخ باید گفت که در سقف های تیرجه بلوک، و سقف های بتنی آویز ها توسط تفنگ میخ کوب و میخ بتن وارد پاشنه بتنی تیرچه و یا سقف اصلی می شوند و در صورتی که میخ به طور اصولی وارد تیرجه ها شود ، هر آویز توانایی تحمل بیش از ۱۰۰ کیلوگرم وزن را دارد
عدم نیاز به جوشکاری در کناف ، به عنوان یکی از مزایای اجرایی ، بسیار مهم در نصب سیستم کناف می باشد . از این جهت که برای جوشکاری تیرچه ها نیاز هست قسمتی از تیرچه تخریب شود که این عمل باعث ضیعف شدن تیرچه شده و از نظر آیین نامه های معتبر ساختمانی مجاز نمی باشد ( مگر اینکه قبل از بتن ریزی ،میلگردها ها به صورت انتظار در سقف اصلی قرار داده شوند ) و نیز جوشکاری میلگرد تیرچه باعث ترد شدن آن در محل جوش میشود ( اصطلاحا آب میلگرد گرفته می شود ). همچنین اتصالات زیرسازی کناف به سقف اصلی ، با ابزارهایی نظیر تفنگ میخ کوب انجام میشود که اتصالی قابل اعتماد و باربر و استاندارد است.
عملکرد لرزه ای سقف ها و دیوار های کناف نیز جزء مزایای اصلی آن بشمار میرود .در سقف های یکپارچه و دیوارها اتصالات تا حد ممکن طوری می باشد که اتصالات، انعطاف پذیر بوده و به راحتی کل سیستم فرو نریزد.اما به فرض اینکه دو سقف کاذب رابیتس و کناف ، در شرایطی یکسان سقوط کنند ، سقف کناف ، به دلیل سبکی آسیب کمتری وارد خواهد کرد .( سقف کاذب کناف تقریبا یک سوم سقف کاذب با گچ و رابیتس وزن دارد )
این کار به دلایل فنی توصیه نمی شود اما راهکار هایی برای آن وجود دارد.ازجمله آنکه معمولا استفاده کنندگان از کناف ، به دنبال طرح های مدرن هستند و ابزارهای گچی ( حداقل با شیوه های قدیمی ) با مدرنیته تعارض دارد. اما در صورتی که قصد ایجاد ابزار گچی روی کناف را دارید ، میتوانید از ابزارهای گچی آماده نظیر پلی استراین و ام دی اف رنگ شده در بازار استفاده نمایید.
خیر، در زمان اجرای ماستیک به منظور از بین بردن اعوجاجات و آماده سازی و تسطیح سطح، می بایست یک یا دولایه ماستیک ( هر مرحله به ضخامت ۱ میلیمتر) بر روی سطح اجرا نمود و اجرای پوست پیازی آن مورد تایید این شرکت نمیباشد.
بدلیل عدم امکان کنترل دمای محیط خارجی به هیچ عنوان نمی توان در فضاهای باز از پنل MR استفاده نمود.
در صورت آویز گیری با ارتفاع بیش از ۱.۵ متر میتوان از آویزنانیوس و تا حداکثر ۴متر استفاده نمود (استفاده از آویز نانیوس در سقف های دارای کد حریق الزامی است) همچنین میتوان با قوطی کشی و کاهش ارتفاع به زیر ۱.۵ متر با استفاده از آویز ترکیبی از شاسی کشی ایجاد شده آویز گیری نمود.
برای دریافت جزئیات مربوط به مشخصات و نمونه تایل های سقفی می توانید با واحد فروش شرکت لنا طرح لوتوس تماس حاصل نمائید .
سه عامل مهم در طراحی زلزله دخیل هستند: تعریف موقعیت جغرافیایی منطقه، وضعیت خاک بستر و نوع ساختمان. بیش از ۹۰% خاک ایران در برابر خطر احتمالی وقوع زلزله قرار دارد. طبق تعریف آئین نامه زلزله ایران عناصری مثل سقف کاذب علاوه بر سبک بودن باید شکل پذیر نیز باشد. تامین این شکل پذیری در حرکت رفت و برگشتی زلزله با حفظ ایستایی سقف و عدم آسیب رساندن به دیوار های پیرامونی، تامین می شود.
راه حل های ترمیمی بسیار ساده ای وجود دارد: در صورتی که سطح صفحات گچی دچار آسیب موضعی شده باشند، بخش آسیب دیده به روش زیر ترمیم می شود: در محل آسیب، پنل با استفاده از اره چاقویی برش داده شده و لبه های آن به وسیله سوهان پرداخت می شود تا یک حفره با شکل هندسی منظم (مانند مربع یا مستطیل) بدست آید. در محل حفره، با استفاده از سازه C یا U زیرسازی انجام می شود. سازه ها در محل مناسب توسط پیچ TN به صفحه گچی متصل می شوند. پس از انجام زیرسازی، یک قطعه پنل (متناسب با شکل و ابعاد حفره) توسط پیچ TN به زیرسازی متصل می شود. در انتها، درزگیری انجام و سطح کار جهت پذیرش پوشش نهایی آماده سازی می شود. برای ترمیم محل های آسیب دیده با ابعاد کوچک، از وصله مخصوص استفاده می شود؛ بدین ترتیب که این وصله بر روی محل آسیب دیده قرار گرفته و بتونه کاری می شود.
ﺗﺎﯾﻞﻫﺎی ﺳﻘﻔﯽ دارای اﺑﻌﺎد ۶۰*۶۰ ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮ ﺑﻮده و ﺑﻪ ﻟﺤﺎظ ﺟﻨﺲ از ﻧﻮع ﮔﭽﯽ و ﺗﻮﺳﻂ ﺷﺮﮐﺖ کی پلاس ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺑﻪ ﺑﺎزار ﻋﺮﺿﻪ ﻣﯽ ﮔﺮدﻧﺪ. ﺗﺎﯾﻞ ﻫﺎی ﮔﭽﯽ در دو ﻧﻮع ﺳﺎده (ﻓﺎﻗﺪ ﺧﻮاص ﺻﻮﺗﯽ) و (آﮐﻮﺳﺘﯿﮏ ﺟﺎذب ﺻﻮت) ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽﺷﻮد. ﺗﺎﯾﻞﻫﺎی آﮐﻮﺳﺘﯿﮏ ﻏﺎﻟﺒﺎ در فضاهایی ﻧﻈﯿﺮ ﺳﯿﻨﻤﺎﻫﺎ، آﻣﻔﯽ ﺗﺌﺎﺗﺮﻫﺎ، ﺑﺎﻧﮏ ﻫﺎ، ﻓﺮوﺷﮕﺎه ﻫﺎی ﺑﺰرگ و دﻓﺎﺗﺮ ﮐﺎر ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ. ﺗﺎﯾﻞ ﻫﺎی آﮐﻮﺳﺘﯿﮏ در رده ﻫﺎی ﺟﺬب ﺻﻮت ﻣﺨﺘﻠﻒ و ﺑﺮای ﻣﺼﺎرف ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.
ﮔﯿﺮه ﺗﺎﯾﻞ ﻗﻄﻌﻪ ای اﺳﺖ ﮐﻪ ﺟﻬﺖ ﺛﺎﺑﺖ ﻧﮕﻪ داﺷﺘﻦ ﺗﺎﯾﻞ ﻫﺎ در داﺧﻞ ﺷﺒﮑﻪ و پشت سقف کاذب اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﺷﻮد. ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از اﯾﻦ ﻗﻄﻌﻪ، ﺗﺎﯾﻞ ﻫﺎ در ﻫﻨﮕﺎم ﺗﮑﺎن ﻫﺎی ﺷﺪﯾﺪ زﻟﺰﻟﻪ و ﯾﺎ زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ در ﻣﻌﺮض وزش و ﮐﻮران ﺑﺎدﻫﺎی ﺷﺪﯾﺪ ﻗﺮار ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ (ﺑﻪ وﯾﮋه ﺗﺎﯾﻞ ﻫﺎی ﺳﺒﮏ) ، در ﺟﺎی ﺧﻮد ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯽﻣﺎﻧﻨﺪ. ﮔﯿﺮه ﻫﺎی ﺗﺎﯾﻞ در اﻧﻮاع ﻣﺨﺘﻠﻒ و ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻧﻮع ﺳﺎزه و ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺗﺎﯾﻞ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.
در ﭼﻨﯿﻦ ﻓﻀﺎﻫﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ وﺟﻪ ﺳﻘﻒ ﻣﺸﺒﮏ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺗﺎﯾﻞ ﻫﺎی روﮐﺶPVC و آﻟﻮﻣﯿﻨﯿﻮم و ﯾﺎ ﺑﺎ ﭘﻨﻞ ﻫﺎی ﻣﻘﺎوم در ﺑﺮاﺑﺮ رﻃﻮﺑﺖMR ﻧﺒﺎﯾﺪ و اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﻮد زﯾﺮا درز ﻣﻮﺟﻮد در ﺑﯿﻦ ﺗﺎﯾﻞ ﻫﺎ و ﺳﺎزه ﻫﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﻋﺒﻮر رﻃﻮﺑﺖ و تعریق در ﭘﺸﺖ آﻧﻬﺎ ﻣﯽ ﺷﻮد ﻟﺬا اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻘﻒ ﯾﮑﭙﺎرﭼﻪ ﺑﺎ ﺻﻔﺤﺎت ﺳﯿﻤﺎﻧﯽ ﺑﺮای ﭼﻨﯿﻦ ﻓﻀﺎﻫﺎﯾﯽ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽﺷﻮد.
در ﭼﻨﯿﻦ ﻣﻮاردی ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻫﺎی ﮐﺎرﮔﺎﻫﯽ وﺟﻮد دارد ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان راه ﺣﻞ ﺗﻮﺳﻂ واﺣﺪ ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ ﻓﻨﯽ ﺷﺮﮐﺖ کی پلاس اراﺋﻪ ﻣﯽﺷﻮد اﺳﺘﻔﺎده از اﺑﺰار ﻣﻨﺎﺳﺐ ﭘﯿﭻ زدن در ﭼﻨﯿﻦ ﻓﻀﺎﯾﯽ ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺮﻃﺮف ﮐﻨﻨﺪه اﯾﻦ ﻣﻮرد ﺑﺎﺷﺪ و ﯾﺎ ﺑﺎ ﺑﺎرﺑﺮ ﻓﺮض ﮐﺮدن ﻧﺒﺸﯽ ﺗﺮاز (حذف اولین آویز در فاصله ۱۰ سانتی متری) ﻣﯽ ﺗﻮان ﻓﺎﺻﻠﻪ اوﻟﯿﻦ ﭘﺮوﻓﯿﻞ ﺑﺎرﺑﺮ ﺗﺎ دﯾﻮار را اﻓﺰاﯾﺶ داد.
در این گونه موارد برای جلوگیری از آسیب رساندن به پنل یا تایل سقفی توصیه می شود که در پشت سقف کاذب از لایه عایق استفاده شود. جهت کنترل و دفع رطوبت از طریق ایجاد تهویه و یا تعبیه لایه های ویژه بخاربند و یا زهکش، لازم می باشد (توضیح این که پشم معدنی در برابر رطوبت آسیب پذیر است).